• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zó houd je je sieraden het langst mooi

19-02-2019 // Geschreven door Danique Poldervaart

Ken je dat? Je hebt net een paar weken kunnen genieten van je nieuwe sieraden en ze beginnen alweer te verkleuren, super vervelend! Als het aan ons ligt, hoeven accessoires niet duur te zijn om er lang van te kunnen genieten. Je kunt goedkopere sieraden namelijk óók lang mooi houden! Wij geven je tips hoe je ervoor zorgt dat jouw sieraden minder snel verslijten!

 

  • Hoewel een schoonheidsslaapje jou vaak goed doet, is dit bij jouw accessoires niet het geval. Doordat je in je slaapt beweegt, kan er wrijving tussen het sieraad en het beddengoed komen. Wrijving is nooit echt goed, dus doe je sieraden af voordat je je bed in duikt.   
  • Wellicht is deze je wel bekend, maar we zeggen het toch nog even: douche niet met je sieraden om! We zien het nog vaak genoeg ‘fout’ gaan en dat is echt super zonde. Het grootste risico is dat er zeepresten kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.
  • Naast zeep is eigenlijk alles in jouw badkamer een ramp voor jouw sieraden. Parfum, make-up, hairspray, you name it. Ook deze kunnen verkleuringen veroorzaken of een dof effect geven.
  • Bewaar je sieraden ook niet in de badkamer! Het is logisch, we doen ze braaf af en laten ze achter in onze badkamer. Toch kun je ze beter niet bewaren op een vochtige plek. Zijn ze alsnog vochtig geworden, leg ze dan op een handdoekje zodat ze sneller opdrogen. Leg ze niet op de verwarming, want warmte is ook niet goed voor de meeste materialen.
  • Het allerbeste is om je sieraden op een donkere plek te bewaren, bijvoorbeeld in een sieradenzakje of kistje. Gebruik je een kistje? Ga dan voor één met een zachte ondergrond. Dit voorkomt beschadiging en tegelijkertijd zorgt het voor minder blootstelling aan zonlicht.

 

Niks is natuurlijk vervelender dan verkleurende sieraden, dat begrijpen wij ook. Daarom zijn (bijna) al onze sieraden gold- of silver plated. Dit betekent er een laagje echt goud of zilver over de basis heen gegoten wordt. Zo kan jij voor een betaalbare prijs toch genieten van de leukste sieraden

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

★ SHINE baby, shine! ★

Een bericht gedeeld door Add To My Wishlist (@addtomywishlist) op